2015-10-02 1117 views
今晚為左同朋友補生日飯局,同另一伴三人就試下新開既韓國菜,大約10點到,收左工就來食 ,無訂位,又唔洗排隊,職員安排我地坐,張枱係圓得來有d細,坐落去都有d狹窄 跟足韓國設計,3個人叫左2人餐同三款散叫,原本叫三枝酒,但佢地無酒牌無得買 ,酒類多過其他選擇,根本無得揀,為有飲茶,好彩凍茶,眼見張張枱都係飲茶多,一坐底已經上左前菜,唔知係咪已經預備好哂,野食來得太快,根本都未開始食,已經擺唔落張枱 ,搬左兩張櫈俾我地擺野食,雖然效率快係好事,但不只於咁……… 我地嗱嗱聲食 ,一路食,一路有職員幫我地燒, ,服務真係好,辛苦佢!埋單仲打左8折俾我地
我地嗱嗱聲食 ,一路食,一路有職員幫我地燒,
,服務真係好,辛苦佢!埋單仲打左8折俾我地
2015-09-15
$250 (Dinner)
Celebration
Birthday