我想說的是旺角分店,但是旺角分店竟然沒有資料。之前從YouTube Channel睇到關於荃灣分店的介紹個個都話好好食,所以今次喺旺角見到有旺角分店立即嚟幫襯,影片中個個都介紹芝士口味,因此我哋都叫了八粒芝士章魚燒。旺角分店人流唔算多,所以好快就可以攞到,一打開由於盒子好大,除咗八粒圓軲轆的章魚燒,還有大量的木魚絲當我第一下用竹籤拮落章魚燒的時候的確10分有驚喜,因為拮落去的感覺明顯是脆卜卜的,充滿期待感的放落口就明顯反差極大,感覺蛋漿相對上比較便宜,沒有蛋味但奇怪地食到粟米,然後仲有一股好腥味,就好似平時的雞蛋或者章魚沒有完完全全被煮熟的狀態本身諗住放棄,但係我再俾多一次機會再吃多一粒,但當吃到一半是實在太腥了!而且芝士味單一整體感覺很廉價並唔係好似YouTube Channel Feng介紹咁吸引咁好味。以上均為個人當時感受,不代表任何立場

旺角分店人流唔算多,所以好快就可以攞到,