2020-09-23
Lets have a Coffee Break☕️ Yum💕🥯🍰🍦🍫💫..西環都有間滿有文青味道既Coffee Shop☕️,雖然店舖不大,但坐著坐著,感覺都蠻舒服的。薄荷綠色💚 店子,遠處看著的小清新,進店內,就看到一幅威尼斯水鄉油畫🖼、歐風木牆、綠色植物、木系餐桌,有一種悠閒既感覺。.食物方面,除左Coffee,亦有:Panini、Cheesecake、Brownie、Affogato、Gelato,都好值得一試。.ll $62Truffle Sauce、Mushroom、Mozzarella Cheese🥯包不錯,烘至外脆內軟,夾上蘑菇芝士,仲有黑松露味道好濃🖤,令成個味道更match,值得一試。.ll $45Original充滿蛋黃香💛 ,🍰 夠綿密帶濕潤口感,吃下有質感,Creamy但不膩,又一不錯吃。.ll $46濃濃朱古力味🍫,岩晒唔飲Coffee既你,同樣香滑滿足,而且都有美美拉花,加分。.ll $46咖啡☕️ 香滑,濃濃的味道,午後正好來一杯咖啡吧。Coffee Shop 不能少的 Coffee。..下次黎 要試試❣️Gelato 雪糕❣️$40球;$65 2球;$80 3球
l[Truffle Mushroom Panini]l $62
l[Homemade Burnt Cheesecake]l $45
Original
l[Hot Chocolate]l $46
l[Hot Mocha Coffee]l $46
下次黎 要試試❣️Gelato 雪糕❣️
$40球;$65 2球;$80 3球;$95 4球,因為係Coffee Shop 必試名物啊啊啊。你又愛嗎👻
大雨過後☔ 的午後。。來一杯咖啡吧。
Coffee☕️ or Tea🍵❓ Coffee please🖤
×××[Coffeelin]×××