今日同同事係觀塘做野順便食飯,係openrice的「附近餐廳」搵到呢間《 Go Inside Kitchen》好多好評,就決定係度食晚餐。因為我鍾意 carbonara, 所以就叫左「卡邦尼溫泉蛋意粉」$128。果然無失望。個 carbonara sauce 好香好濃好creamy而且有很多煙肉。溫泉蛋亦做到半生熟效果,吉穿佢同汁撈埋更好味。意粉處理的剛好唔會太淋或太硬,每條意粉都能夠掛住d汁,口感豐富很不錯!朋友叫了「西班牙海鮮意大利飯」,材料豐富, 有大蝦,青口, 帶子各兩隻, 均很新鮮彈牙。而且飯粒分明,味道香濃,每棵飯粒都帶着鮮甜的海鮮湯汁味道,顏色也很漂亮,十分好味道!雖然呢間餐廳係工廈入面,但是地點亦十分容易搵,都算方便。而且食物質素不錯,會再來的!

2019-03-10
Waiting Time
2 Minutes (Dine In)
$150 (Dinner)
  • 西班牙海鮮意大利飯