2018-09-30 1965 views
西營盤一向都有好多好chill既餐廳由於平時去開1街2街3街揾食,今日盲舂舂嚟到呢條街,喺街尾都比我發現兩間西餐廳,感覺環境唔錯啵,我同朋友就揀咗呢間好似比較大間啲嘅食Dinner🤩🤩🤩呢間餐廳係咪食多國菜架呢?因為打開個Menu見到咩國家嘅菜式都有,但係選擇就唔多啵😝😝😝最後我同朋友揀咗秋葵蝦做小食,然後叫左個tune bowl同埋野菌合桃通心粉首先個小食黎左先,味道都幾刺激味蕾啵,因為有少少辣嘅,不過辣得黎又幾好味啵,作為前菜都算唔錯然後碟通心粉到左,賣相有啲似Carbonara既汁撈埋啲通心粉再加埋啲合桃味道就普通啦!至於嗰tuna bowl 有驚喜波啲tuna係加工過既,應該用左醬油浸左晚,因為啲tuna好重豉油味,但係又唔會過鹹,配埋啲藜麥沙律好夾呀,感覺好健康,仲有牛油果,粟米粒同埋番茄仔
西營盤一向都有好多好chill既餐廳
味道就普通啦!至於嗰tuna bowl 有驚喜波