2023-12-08
靚女老闆娘,十分友善,食物不錯。👍👏Set Lunch - 蒜蓉薯仔餐湯+Sorough bread酸種多士,十分出色。👍👏橄欖蒜片蟹肉扁意粉🦀🍝,要咗少辣,淡味咗,一般。加$ 20,轉咗飲品做新鮮百香果香檸梳打🍹。Tea Set - 見到甜品開心果朱古力蛋糕🍰,即刻叫埋,驚艷!少甜,極濃開心果味,好多開心果碎。👍👏😍💖Flat White coffee ☕亦好正!非常滿意的一餐。老闆娘更計我 Tea Set 價,平咗好多。靚女老闆娘仲話要請我食 Mixed Berries Yogurt, 多謝晒,我實在食唔落了,唔想浪費。不過,我一定會再來,小店,加油呀!💪💖Btw, 厠所雖然比較窄,但係,超乾淨。Cafe 好有無印feel,好清新。
Set Lunch -
Tea Set -