2024-01-29 251 views
去完西貢露營,返到市中心有啲肚餓就同朋友係西貢搵左間茶餐廳食啲野先返屋企😎我地之所以會揀依間餐廳,全因為個老闆太friendly🤣 由於一坐低嘅時候,佢地有太多單,老闆叫我地可以食住隔離舖嘅葡撻同菠蘿油先,等5-10mins先再落單😆最後我地三個人叫左2個lunch + 1個tea 😋1. 黑松露海鮮炒飯黑松露味係幾重嘅,而且個飯都炒得幾乾淨身!算係正常發揮嘅炒飯👍🏽2. 日式鰻魚蛋飯外貌好吸引嘅,不過味道呢就唔係話好特別🙈3. 日式煎餃子配和風柚子汁依個係出奇好食!個和風柚子汁好開胃🤤餃子煎得咁脆👍🏽👍🏽😋😋值得試!*老闆特別推介凍檸茶,話佢哋個茶底好正🙈個人認為係好飲嘅,不過未至於話真係超級特別🙈🙈🙈

1. 黑松露海鮮炒飯

2. 日式鰻魚蛋飯
外貌好吸引嘅,不過味道呢就唔係話好特別🙈

3. 日式煎餃子配和風柚子汁

2024-01-14
Waiting Time
15 Minutes (Dine In)
Type of Meal
Tea