呢間新開🎊嘅「無問題」係西貢外國人圈子👍口啤幾好,佢哋主打墨西哥🇲🇽美食同埋漢堡,仲有多款不同🍺啤酒供應添!佢哋有室內同埋室外🍴用餐區,對出就係西貢碼頭🌊海景,感覺好 chill☺️,難怪咁多外籍人士來🤤幫襯。入面係酒吧🍻嘅格局,店仔細細🤏又幾relax 。佢哋供應多款不同種類嘅🍺啤酒,來 happy hour 🍻 再食吓嘢同朋友傾吓偈啱哂!巨型脆皮捲餅充滿墨西哥🇲🇽風情,而且佢哋仲俾咗好多🤩唔同醬料我哋 mix and match。餡料有多款😍選擇,我哋就揀咗慢煮德州🐂牛肉醬,加上入邊仲有好多🥬菜同埋脆 taco🌮 ,味道同埋口感😋層次都十分之豐富!加上佢哋💪特製嘅醬料,更加惹味可口🥰。佢哋有多款🍔漢堡選擇,亦可以免費轉做🌱植物肉,十分之貼心☺️,水牛城辣🌶️炸鷄漢堡比較特別,入邊有好大塊🔥炸雞,配上水牛城🌶️辣醬同埋醃青瓜🥒,入口酸甜開胃。漢堡🍔仲可以揀兩個唔同嘅配菜,我哋揀咗炸🧅洋葱圈同埋🔥炸番薯條,十分之香脆美味🤤。

入面係酒吧🍻嘅格局,店仔細細🤏又幾relax 。

加上佢哋💪特製嘅醬料,更加惹味可口🥰。

Type of Meal
Dinner