2022-04-29 136 views
其實已經食過好多次,不過都係每次一經過都想去買黎食。雖然人人都係推薦食bagel,但我真心覺得抹茶麻薯包真係CP值好高!抹茶拿鐵麻糬吐司呢個包包真係無得輸!係我心目中係世一。其實睇外表,佢個樣都係樸實啲,但係佢真係一個好有內涵既包包!食落唔會乾身,反而有少少好似界乎蛋糕同麵包中間既濕潤度。入面個麻糬仔又QQ又甜!真係好好味😋😋😋日本焙茶黑糖麻糬貝果呢個bagel係我食左咁多bagel後,個人認為最好果既一個。平時既貝果都係較為有口感同乾身少少。但呢個有黑糖麻糬,口感又會再甜多少少,覺得有一種珍珠奶茶既混合感🤣🤣🤣不過第一次去呢間分店,見到要排隊隊入面口,真係眼都突埋。原來一向元朗分店都長期要排隊!

抹茶拿鐵麻糬吐司

日本焙茶黑糖麻糬貝果