2012-11-02
今日玩咗一日,夜晚12點30決定去呢間平平去嘅海鮮酒家打個邊爐!點知,由門口嗰位接待員開始就一直差到尾,仲要係一次俾一次差,一次俾一次衰!已經唔係第一次次係咁!今日仲差!差到冇人有!仲要收埋茶芥同加一!好唔好意思呀!?嘢又唔俾人食,服務態度又極度差,仲好意思收茶芥同加一!嘢食勁差!態度勁、勁差!仲要冇嘢俾人食!我由坐落抬嗰即已經俾你哋吹我落湯底!到我落單!由第一張到折單嗰張,我所叫嘅都冇嚟過!名符其實嘅叫咩冇咩!追你單又唔理!又是是但但咁俾啲我唔食嘅嘢俾我!當我係咩!?最離哂大譜嘅係我由第一張單落一份要收錢嘅到落到折單,都唔俾我食!但係其他抬就有呢樣嘢!仲要同我講廚房已經走哂!咁啫係點呀?人哋坐底俾錢就有得食,我坐底俾錢就冇得食!一份嘢食啫!哂你好多時間呀!特別係銅鑼灣嗰間呀!越嚟越差!唔會再去!
唔會再去!