2018-08-08 329 views
身為one piece 嘅忠粉,其實一開就已經好想去,但開頭好似太多人,終於等到紀念日,俾驚喜👱,就早一個禮拜book 左(不過下午茶時時間應該唔book 都有位)環境果然無令我地失望😍😍🤣一入到去,就即刻放低野去影相,就入面影到門口逐隻影😂店員都好nice, 幫我地影左十幾廿萬張!!黎到主題餐廳預左係食氣氛,而我又見到chopper 同 Luffy 頂帽嘅cake,要留肚食,所以淨係啊左個咖喱飯,同脆薯星星🙊又真係有😍😍😍😍),係即炸架係個飯上黎之前已經食左一半。咖哩飯係用Luffy 帽反轉嘅碟/碗裝,(隔離周邊店有得買🤤太靚忍5住買左)咖哩味都幾濃,係甜咖喱,分量岩岩好。至於個2個cake, 係mango mousse cake, 同 berry 嘅cake ,味道還可,但好濟🙊不過真係好靚,無後悔叫!估唔到唔止食環境同氧氛,野食都有番咁上下水準👍👍個脆薯星星俾相機食完之後就到我地,佢有配個芝士醬(🤤太好食,膽粗粗問店員添,
環境果然無令我地失望😍😍

又真係有😍😍😍😍),係即炸架係個飯上黎之前已經食左一半。