2018-08-04
事源公司開完會,一大班同事几十人食埋晚飯先解散。。。。有得食啊公,緊係食豪d。。。。最後,係食呢間五星級酒店嘅自助餐。。。成千蚊位,如果自己就真係唔太捨得去試。。。咁耐都只係食過呢到下午茶set,因為貪望海好舒服。。。不過當晚,可能我地真係太多人,令侍應waiter先生太忙la,我地只係問下welcome drink餐飲到底包咩可以免費飲。。。佢一句答我地叫我地自己睇。。。我地睇完,真係怕誤會,所以落單前,問多次呢个包唔包,佢就好無禮咁當我地白癡咁話都話呢d呢d免費,呢个酒要收錢咯咁樣。。。之後,我地飲完welcome drink開左枝酒,叫佢拎多兩隻杯,佢就不滿地叫佢同事serve我地,說”唉,佢地話自己開左枝酒喎,你幫佢la”...認真唔覺得,一間國際知名嘅五星酒店服務可以咁。。。。仲收呢个價。。。。重點,食物質素,都比較參差。。。。和牛硬,反而天婦羅高質素炸得好甜點用來打卡呃like一流,但食就真係唔係樣樣好,一係太甜,一係融融哋。。。今次真係唯一,第一次食自助餐食得咁受罪。。。
有得食啊公,緊係食豪d。。。。
最後,係食呢間五星級酒店嘅自助餐。。。
成千蚊位,如果自己就真係唔太捨得去試。。。
咁耐都只係食過呢到下午茶set,因為貪望海好舒服。。。
佢一句答我地叫我地自己睇。。。
認真唔覺得,一間國際知名嘅五星酒店服務可以咁。。。。
仲收呢个價。。。。
重點,食物質素,都比較參差。。。。
和牛硬,反而天婦羅高質素炸得好
今次真係唯一,第一次食自助餐食得咁受罪。。。