2021-06-16 503 views
呢個位置其實都真係轉左好多手餐廳,早餐就食得多,但晚餐真係第一次試,真係好有驚喜,買咗香葉灣嘅外賣特價套餐[$38連飲品或餐湯]叫左泰式豬頸肉炒飯。依家成日聽人講幾十蚊一個飯唔好咁高要求,但我相信仍然好多餐廳係會做好! 我個人本身都冇特別好大期望,諗住買個飯返屋企慢慢食😆所以今次真係冇特別影相。返到屋企,打開飯盒,已經覺得個外賣勁吸引,好夠鑊氣!泰式嘅微辣亦都做到剛剛好,冇搶到本身炒飯嘅香味,份量充足 真係食到停唔到口🙈$38絕對係性價比極高,雖然小西灣真係好多選擇,但呢一個水平就算唔係特價餐 ,堂食價都比其他餐廳抵,係值得更加多人幫襯。

份量充足 真係食到停唔到口🙈