2020-06-19 191 views
少去大角咀,但呢度一d都唔難搵。呢度book位既方式係黎到有得優先入座,如果滿座就變相book左位既排第一張台。鋪頭比較細既話,呢個都係幾能夠善用哂所有台既方法,如果你鐘意留位直接入座既話就要留意下。叫左幾個熱門既菜式 -燒汁一口牛 - 牛肉味幾濃同埋都juicy既,係偏熟既口感,幾有咬口。火炙壽司拼盆 - 不過不失,唔會覺得好大驚喜。火龍卷 - 呢個推介,蝦肉好爽口,卷入面舊蝦既外皮好脆,唔會一陣就淋哂影響口感。蟹籽多到滿哂,足料!仲叫左黑松露三文魚帶子炒飯不過太肚餓食左唔記得影相,但都好足料,黑松露味好香會令你好有食慾。座位舒服,員工都好有禮貌亦好注意衛生,坐低會提醒食客食野先好除口罩安全d,抵讚👍🏻

叫左幾個熱門既菜式 -

火炙壽司拼盆 - 不過不失,唔會覺得好大驚喜。

Type of Meal
Dinner