2023-02-25 146 views
牛大人台灣火鍋吃到飽 (鱷魚恤中心) (觀塘).牛大人算係性價比好高嘅台式火鍋,今次同爸爸媽媽黎食最貴嘅set,最貴時段都係$300幾,仲要食物選擇好多.▪️$328 澳洲極上和牛▪️.湯底嘅選擇非常之多,牛骨麻辣蕃茄等,我哋揀咗個比較特別嘅叫做台灣鳳梨雞,入面真係有啲鳳梨🍍蓉,同埋兩隻雞髀。.呢個已經係牛大人最貴嘅set,個人覺得安格斯牛小排,手切封門柳都勁好食😋前者薄,後者厚切但仍然嫩口.呢個套餐仲每人人頭包兩粒和牛牛丸,之前食過係非常之香,今次仍然無令我失望.另外我地仲叫左一啲漿類,即係好似蝦滑墨魚滑咁,但呢度嘅味道選擇比較多,同埋呢個套餐先會有嘅干貝鮮魚漿/章魚珍珠漿都好有咬口!.飲品方便梗係要飲下牛大人獨有嘅台式茶飲,白桃烏龍,桂花烏龍,洛神花等💜 最後人頭仲有一杯雪糕!我哋仲叫咗杯強酸波啤,聽聞佢係比賽冠軍!🤭.📌 牛大人台灣火鍋吃到飽 (鱷魚恤中心) (觀塘)觀塘開源道79號鱷魚恤中心5樓.環境:⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️味道:⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️服務:⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️價錢:⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
牛大人台灣火鍋吃到飽 (鱷魚恤中心) (觀塘)

▪️$328 澳洲極上和牛▪️

📌 牛大人台灣火鍋吃到飽 (鱷魚恤中心) (觀塘)
觀塘開源道79號鱷魚恤中心5樓
環境:⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️