2024-08-21 182 views
經朋友極力大推的打卡cafe,當然是同好朋友去朝聖🤣Cafe以西式fusion為主,原來餐廳廚師有超過20年西餐經驗,主打輕食及甜品😃但主菜也很不過,計我話主菜也很不錯,尤其呢個蟹肉帶子雙色意粉意大利粉佈滿滿滿既蟹肉 ,蟹肉味好濃郁🥹個意粉好係雙色,有墨魚面,兩種口感,有層次感!夠創新!仲要擺盤好靚,值得一試!🥳炭烤五花豚肉條由於五花肉油脂多,口感上較其他瘦肉如里肌、後腿肉等更軟而不柴,非常惹味👍🏻宇治抹茶鮮奶其甜味與牛奶相得益彰。 將抹茶和牛奶的濃郁融合在一起的醇厚口感,美味!Grapefruit summer soda好清新!酸酸甜,好醒胃解渴😊重中之重當然是甜品 Tiramisu 梳乎厘班戟 輕盈且鬆軟,有如綿花糖般,入口輕盈,空氣感十足,配厚厚一層香滑Cream cheese忌廉。冇得輸!餐湯 自製香草麵包🥣🥖好好味
經朋友極力大推的打卡cafe,當然是同好朋友去朝聖🤣

炭烤五花豚肉條

宇治抹茶鮮奶

Grapefruit summer soda

好清新!酸酸甜,好醒胃解渴😊

重中之重當然是甜品 Tiramisu 梳乎厘班戟

餐湯 自製香草麵包🥣🥖好好味