今日黎到觀塘工業中心一間樓上cafe,一入去已經覺得店舖裝修好靚,木系cafe好啱打卡!而且下午時間有啲陽光曬入黎感覺好舒服😚😚😚🔻伯爵茶檸檬英式鬆餅配手作亞麻籽牛油 $48呢個鬆餅熱食,出面嘅皮焗到好脆,都幾重伯爵茶味,而且食到咸咸地有啲鹽,將啲牛油搽落去個鬆餅度好正🤣🔻亞麻籽粗粒花生醬香蕉純粹吐司 $98呢個吐司個樣好吸引,塊吐司焗到好脆,上面條蕉面頭仲有一層焦糖😍😍中間夾埋啲粗粒花生醬好好食呀☺️🔻大炙腐乳野菌味噌飯團 $78呢個飯團都係熱食,都整得幾實,啲飯冇散曬出黎,中間食到啲菇,同埋真係食到腐乳味🤣不過略嫌紫菜唔夠脆😛🔻飲品方面就叫左杯檸檬咖啡冰梳打 $58,跟餐仲有熱蕎麥茶,唔怕食到好濟😆食物高質又啱曬打卡,環境又舒適,強烈推介👏🏼👏🏼
伯爵茶檸檬英式鬆餅配手作亞麻籽牛油 $48
亞麻籽粗粒花生醬香蕉純粹吐司 $98
大炙腐乳野菌味噌飯團 $78
2021-08-20
$150 (Tea)