呢晚係平日嘅晚上 早咗啲放工就嚟咗食個放題 我地今次食嘅係Level 3 澳洲和牛海鮮放題🫢 最吸引我嘅係呢個餐可以任飲Sapporo生啤 清酒同埋有個極上海鮮拼盤👍🏻海鮮咁啱呢一期係痛風海鮮祭🪭 所以一坐低就有一份極上海鮮拼盤😋 入面包括咗日本蠔 牙棚魚 白鱔 虎蝦 蟶子 鮑魚同帆立貝 真係好多種類 好豐富 我最鍾意嘅就係佢嘅白鱔 燒完之後好Juicy🐟 虎蝦亦都好高質素🦐 肉質彈牙亦好鮮味肉類 呢個套餐特有嘅幾款澳洲和牛產品都幾美味 肉眼芯 上級牛胸肉 特上牛肋肉同埋厚燒牛舌👅 另外套餐仲包括Level 1同埋Level 2嘅肉類 所以真係有太多種類😮 好難逐一介紹 牛肉雪花分明 我就最鍾意佢嘅厚燒牛舌 燒熟咗都唔會太韌 另外呢個套餐仲包括咗香草羊架🐑 都幾厚肉其他燒物見到有鹽燒三文魚鰭 同埋蒲燒鰻魚 已經好開心 因為兩款魚肉都係油脂感豐富 燒香咗嚟食唔會太過油膩😎 可以話係必點之選熟食黑椒炸雞軟骨 唐揚軟殼蝦 芝士炸雞 上枱時熱熱辣辣 份量啱啱好 唔會太多😂 炸芝士年糕 煙靭嘅外皮包裹着芝士軟心🧀 自助吧有唔同嘅蔬菜 例如翠玉瓜 茄子 粟米 仲有燒烤必備嘅菠蘿做飯後甜品🍍 飲品

海鮮

肉類
煙燻壺漬牛肋條

其他燒物

熟食

自助吧
有唔同嘅蔬菜 例如翠玉瓜 茄子 粟米 仲有燒烤必備嘅菠蘿做飯後甜品🍍 飲品有多款汽水同茶類飲品可以拎 更重要嘅係有Sapporo啤酒任飲🍺

甜品
外面有幾款日式甜品可以選擇 朱古力大福幾好食 外層好煙靭🍡 仲可以用QR code落單嗌燒香蕉朱古力棉花糖 榴槤炸彈等嘅甜品😛 不過今日咁啱香蕉朱古力棉花糖賣晒 外面轉角位置仲有自助軟雪糕😋 今日係朱古力味 味道幾濃郁 仲有得加果仁碎㗎

呢晚雖然係平日嘅夜晚 但係食完飯出嚟見到好多人等緊位 真係非常人氣
Type of Meal
Dinner