喺觀塘收工去咗海旁附近,發現到呢一間磯の水產🎏🎏🎏我不嬲都幾鍾意食日本嘢㗎🏯於是就決定咗喺度食晚餐🤣除咗Standard Menu之外,呢度都有塊板寫住今日推介♥️♥️而我哋都叫咗幾款😉鱈魚白子壽司 $58 &🩷兵庫縣處女蠔刺身$38時令嘅鱈魚白子,鮮味十足🤤🤤生蠔刺身啖啖肉蠔味十足🦪🦪再配埋餐廳調好嘅醬汁😋😋超fresh🤤椒鹽炸豆腐$48 🤤🤤口感豐富,椒鹽調味十足💚夠哂香脆,配埋蛋黃醬💛味道一流🥗鱆紅魚沙律 $68鱆紅魚夠晒新鮮🥰相當時令,配合埋酸咪咪嘅沙律🥗🥗份量亦都相當足夠🥰🥰鱆紅魚刺身厚度適中😍😍超鮮甜👍🏻👍🏻 非常推薦🉐🦀🦀燒蟹膏飯團$58 滿滿嘅蟹膏鋪係燒飯團上面🦀🦀食落去相當有驚喜😋😋😋因為唔止個面有蟹膏🦀🦀燒飯團入邊亦都包住好多香濃嘅蟹膏🦀🦀用料十足🤤🤤口感豐富🥰🥰🥰串燒方面🍢🍡都叫左好多款😋😋翠玉瓜$18 ❣️芝士年糕$25 🧀京蔥雞肉串$28🐣京蔥豬頸肉串 $42 🐷燒羊架$38 🐏燒雞皮 $48🐤鹽燒活鮑魚$78🩷串燒都相當惹味🤤🤤我自己最鍾意呢就係香脆嘅雞皮同埋爽口嘅豬頸肉串😍😍😍😍食飽飽之後又可以喺觀塘海濱行吓街😆真係相當之正丫❣️❣️❣️
喺觀塘收工去咗海旁附近,發現到呢一間磯の水產🎏🎏🎏
我不嬲都幾鍾意食日本嘢㗎🏯於是就決定咗喺度食晚餐🤣

鱈魚白子壽司 $58 &🩷兵庫縣處女蠔刺身$38
時令嘅鱈魚白子,鮮味十足🤤🤤

椒鹽炸豆腐$48 🤤🤤
口感豐富,椒鹽調味十足💚
夠哂香脆,配埋蛋黃醬💛味道一流

🥗鱆紅魚沙律 $68
鱆紅魚夠晒新鮮🥰相當時令,配合埋酸咪咪嘅沙律🥗🥗

🦀🦀燒蟹膏飯團$58
滿滿嘅蟹膏鋪係燒飯團上面🦀🦀食落去相當有驚喜😋😋😋

串燒方面🍢🍡都叫左好多款😋😋
燒羊架$38 🐏
燒雞皮 $48🐤鹽燒活鮑魚$78🩷串燒都相當惹味🤤🤤
我自己最鍾意呢就係香脆嘅雞皮同埋爽口嘅豬頸肉串😍😍😍😍

$330 (Dinner)