2023-09-19 288 views
happy Friday同朋友燒肉,去咗觀塘牛舞,真係好少見到放題咁抵食,食物又有水準,勁高cp值呀💯今次我地係叫左系精選燒肉放題,勁優惠嘅呢個餐❤️‍🔥好推介呢個燒汁美國肥牛片!薄薄一片嘅肥牛,好快就燒熟,燒汁嘅香味完全滲透落肥牛片入面,勁多肉汁!仲有牛𣺉都好好好食,個口感真係非常軟腍,啖啖肉嘅口感,令人食完就會覺得好滿足。雞肝都好新鮮,唔會有任何異味!炸嘅小食,我就特別推介天婦羅、炸紫芋丸同椒鹽雞軟骨!椒鹽雞軟骨煙煙韌韌,非常有咬口!天婦羅勁香脆,炸粉又唔會太厚。仲有炸紫芋丸外脆內軟,紫芋又香甜軟糯!雖然呢到係任食,但餐廳參加咗惜食計劃,食剩既食物每100克收$30!我覺得呢個計劃都好有意思,令我哋拎嘢食之前都諗清楚,到底係咪真係食得晒??任食都唔可以浪費食物✨

今次我地係叫左系精選燒肉放題,勁優惠嘅呢個餐❤️‍🔥
雞肝都好新鮮,唔會有任何異味!
炸嘅小食,我就特別推介天婦羅、炸紫芋丸同椒鹽雞軟骨!