2018-04-03 91 views
觀塘d特色cafe包羅萬有,而呢一個cafe系熟食市場裡面細細間,成見cafe嘅外部裝修,門口有最近流行的貨櫃設計,非常有心思,係熟食市場裡面非常顯眼。我就order左一個set扁意粉配芝士汁、蘑菇同蜆肉,仲有個炸雞翼做小食。扁意粉口感軟滑,芝士汁分佈好均勻,不過如果芝士汁濃d就更完美。炸雞翼都特別脆口,裡面肉質幾嫩。而我飲嘅飲品係草莓蘇打特飲,呢個特飲決定抵飲,野飲甜,而呢個決定做到草莓口味而唔太甜。店內氣氛同幽暗燈光比人一種休閒嘅感覺,服務態度幾好,又有電視。得閒可以約三五知己係cafe度傾計消磨時間,亦絕對係放工輕鬆嘅好去處!
炸雞翼都特別脆口,裡面肉質幾嫩。