2017-04-09 486 views
在同區返工嘅朋友想cath up 下,一齊搵呢區有乜好嘢食( ´▽` )ノ我地在open rice訂左平日午餐,未食前有人打電話確認,都感覺專業。工廈搵入口同埋搭就難少少,個入口係車場入面嘅。上到去環境都舒服,兩人檯之間都有空間,傾密計都可以午餐set menu都好多嘢食,我地揀左signature 漢堡餐同雜菌pasta餐漢堡包身外脆內軟,堅好食! 塊肉由唔同肉碎搞成,好厚女仔食一定夠~加埋薯塊(唔係薯條),加左調味炸嘅都幾入味,入面啲薯肉唔實比較粉,都算唔錯!我嗰碟白汁意粉,上桌熱騰騰個汁texture 較厚,有al dente,唔怕肥嘅可以食最後熱咖啡香噴噴,真心由咖啡機整!服務都唔錯,當然咁好嘅餐廳價錢比較貴啦,如果同朋友聚下又唔想迫,仲要觀塘放飯人多車多搵地方匿,呢間餐廳可以試

最後熱咖啡香噴噴,真心由咖啡機整!
2017-04-06
Type of Meal