位於觀塘馬會上的一間人氣文青Cafe 。 座位闊落,環境舒服,適合聊天的地方。 食物擺盤精美,而且高質,岩哂做完運動的我地。 每次後都一定要叫佢地的allday & 痴_線朱古力。朱古力在我心目中排第一。 今次我地叫左以下食物1.香草燒三黃雞(半隻)配燒黑松露薯角($178)燒得香脆的外層,食落脆卜卜, 內裡非常Juicy, 雞味非常濃郁,一點都不會鞋。 配合自家製的秘製醬汁,更加惹味,亦增加層次。 配上邊邊新鮮的沙律菜和香口原粒的黑松露薯角,補充我運動後滿滿的蛋白質。2.全日赢大滿足早餐($238)喵喵多士、澳洲M5和牛、燒菠蘿、煙肉、雙份炒滑蛋、乾果麥片乳酪、薯餅、茄汁焗豆。 非常滿足的一道Allday Breakfast。 他們的喵喵多士勁可愛,配上自家製的茶香果醬, 內有原粒鮮甜的士多啤梨及無花果,仍然保持水準。 澳洲M5和牛,牛味濃郁,食落非常香口且Juicy,正。 非常甜且非常多汁的燒菠蘿和乳酪更可以中和油膩感,配搭非常好。3.痴_線朱古力($50)每次黎都必叫的朱古力,同佢個名一樣真係好飲到痴_線,世一朱古力。 4.一人獨享福岡煎茶八女茶($75)
位於觀塘馬會上的一間人氣文青Cafe 。

座位闊落,環境舒服,適合聊天的地方。
食物擺盤精美,而且高質,岩哂做完運動的我地。

今次我地叫左以下食物

1.香草燒三黃雞(半隻)配燒黑松露薯角($178)

2.全日赢大滿足早餐($238)

3.痴_線朱古力($50)

4.一人獨享福岡煎茶八女茶($75)
2024-07-07
  • 痴_線朱古力