喺觀塘捐窿捐罅,真係會見到各式各樣嘅budget friendly餐廳🍽️BBQ 精選套餐:德薩斯州煙燻 BBQ 手撕豬絲漢堡包,捲心菜及脆薯皇 ($48) ●●●●○包是日餐湯、蒜蓉包、罐裝汽水一罐/即沖凍檸(奶)茶一杯是日餐湯係正常忌廉湯,有蜆仔、蘿蔔、洋蔥 唔會因為價錢而畀質素差嘅湯🥣蒜蓉包已經腍咗BBQ醬汁偏濃味 包入面有滿滿嘅豬肉🍔兩塊包pack得好實,唔會好似M記噉散開 論味道係幾唔錯!可惜個包本身比較軟,整體口感單一,似齋食肉多過食burger🧐而且除咗個醬,冇咩其他調味 如果加返生菜、芝士呢啲會冇咁膩,更好食🥬🧀(我嘗試過將隔離啲捲心菜夾喺包入面,但係味道唔太夾)凍檸茶係一般茶餐廳質素因為整體CP值真係幾高,所以畀呢個分數🌟貴啲嘅話就唔係lu~✍🏻 Menu每星期轉📔 |12:30pm 前埋單或2:15pm 後入坐-4pm 每個餐減 $5!|我當時去只收cash📍BBQ Grilled and Baked💰: ●●●●◐環境、服務:●●●●○

包是日餐湯、蒜蓉包、罐裝汽水一罐/即沖凍檸(奶)茶一杯

(我嘗試過將隔離啲捲心菜夾喺包入面,但係味道唔太夾)

凍檸茶係一般茶餐廳質素

📍BBQ Grilled and Baked
💰: ●●●●◐
環境、服務:●●●●○