2025-01-08 0 views
今日同閨蜜相約去🥅🥅啟德體育園周邊逛逛,被一間散發住誘人香氣嘅甜品店吸引住咗。店入面嘅裝修好溫馨,暖黃色嘅🪔🪔燈光打落,令人即刻放鬆曬。我哋毫不猶豫就點咗招牌嘅開心果雪燕西米露同木瓜桃醪鮮奶。冇等幾耐,兩款甜品就整齊上檯啦。🥭開心果雪燕西米露雪燕晶瑩剔透,好似啲水晶一樣,西米露粒粒飽滿,入口Q彈。而開心果嘅味道真係好濃郁,香噴噴嘅,同雪燕、西米露完美融合,每一口都充滿住幸福嘅滋味。🥛木瓜桃醪鮮奶木瓜口感清甜軟糯,桃醪嘅酒香同鮮奶嘅奶香糾纏在一起,形成一種好獨特嘅味道。飲落去,既有水果嘅清新,又有奶嘅醇厚,真係好特別。喺呢個悠閒嘅下午,同閨蜜坐喺呢間溫馨嘅甜品店,享受住呢兩款美味嘅甜品,真係好愜意。今次試嘅新嘢真係冇令我哋失望,下次一定會再嚟試下其他甜品!

🥭開心果雪燕西米露

🥛木瓜桃醪鮮奶