2024-11-30 400 views
受檢舉冇申報有折扣優惠,所以重新提交(tick返個“優惠券”)及申報利益,我得到咗由餐廳提供嘅折扣活動優惠(即以非原價,餐牌上價錢),及得到總共15里數嘅訂位優惠。 以下係原文。去泰國化嘅泰國菜。基本冇咩有落辣椒or辣味,上菜唔熱,整體唔值呢個價錢(已經折咗). 所有食物要5至10分鐘內食用先覺得原來係熱食或者佢冷氣大。。。食物主要係俾相機食。全部都係食物,唔至於用難食黎形容,但唔值佢嘅標價。無折唔會考慮,食過都唔會再考慮。侍應只係負責上菜同收錢,問飛天係乜,“泰式香料”冇補充,陶鍋好特別因為香港少有,但店員唔覺得有咩特別,假設我假設係打邊爐咁,問完我唔夠位上菜點算(係,係問我想點),放抵就走。唔係睇過吓係咩嚟同點玩,真係以為係食生肉同飲湯。漏單,好忙好多人企係度。打拋豬肉好乾完全冇辣椒之餘連羅勒味都冇。 蟹肉咖喱冇辣偏甜唔夠熱。
Other Info. : 受檢舉冇申報有折扣優惠,所以重新提交(tick返個“優惠券”)及申報利益,我得到咗由餐廳提供嘅公開折扣活動優惠(即以非原價,餐牌上價錢),及得到總共15里數嘅訂位優惠。 以上係原文。
2024-11-23
$300 (Dinner)