KFC都幾勤力推出新口味,呢期聯乘Tabasco推出辣椒仔蜜糖香脆雞腿包 $50包菜絲沙律及汽水。個包有塊脆雞扒,煙肉同洋蔥,都幾多料,加埋個辣椒仔醬汁都幾正,辣辣地幾滋味。而且麵包有烘過,比老麥啲包有誠意得多,連賣相亦都唔差。另外一提,其實我幾鍾意KFC個菜絲沙律,以前在外國KFC必點的!不過香港的沙律汁稍為過多。剛剛讚完KFC做包比老麥出色,但反而KFC最招牌的炸雞我就覺得渣過老麥,肉質唔夠嫩滑同Juicy,呢個新口味辣椒仔辣脆雞 $48配蘑菇飯及汽水,感覺只是灑了辣椒粉在炸雞面(底部是沒有的!)食落完全唔覺有辣椒仔的味道!利申: 我最愛的炸雞連鎖店是快樂蜂 Jolibee.另外仲有試左幾款近期推出新品,不過真係好難影得靚,因為當堂食都用外賣盒裝,個賣相真係非常麻麻,好彩食落都唔差。美祿恐龍迷你鬆餅 跟餐加配$10/4件,冷食鬆餅食落幾好味,美祿味幾濃。仲有個大阪燒一口脆雞跟餐加配$11/3件,醬料味道幾似大阪燒,但吃一兩粒還好,吃得多都相當膩。
辣椒仔蜜糖香脆雞腿包餐

辣椒仔辣脆雞餐

利申: 我最愛的炸雞連鎖店是快樂蜂 Jolibee
美祿恐龍迷你鬆餅

大阪燒一口脆雞

Waiting Time
15 Minutes (Dine In)
$60 (Lunch)
辣椒仔蜜糖香脆雞腿包餐