2024-08-20
元點都開左間TommyYunmy😍真開心甜品~揀左個 奶油雪糕忌廉牛角窩夫 同埋 做緊優惠嘅 榴槤糯米飯,芒果糯米飯就食得多榴槤糯米飯,你又試過未? 個窩夫又香又脆,配埋個雪糕,真係好滿足!主食~我哋叫咗個 清邁咖喱豬頸肉金麵 同埋 酸豬肉豆角炒飯,個金粉咖喱味好香濃,甜辣味,真係正!而個酸豬肉炒飯勁香口,好開胃,豬肉碎配埋粒粒豆角,每一啖都有肉碎,真係食到停唔到口!小食~我哋叫咗 泰式蝦餅、泰式魚餅同埋 沙嗲雞豬, 蝦餅同魚餅都炸得金黃香脆配有沙律,咬落去又香又彈牙,而個沙嗲雞豬就香氣撲鼻,雞肉同豬肉都醃得入味!飲品~呢三個都係套餐,都唔使加錢嘅凍飲,泰式咖啡,泰式奶綠,椰子斑斕梳打。咖啡夠香濃,奶綠又夠香甜,而個椰子斑斕梳打就真係好清新,椰子味好濃,真係好解渴!呢到啲食物又好味又抵食,環境又舒適,真係值得推介!呢間將會係我常駐嘅飯堂。
甜品~
主食~