2020-09-22 717 views
好德來係一間上海菜館,最鍾意食佢嘅小籠包,皮薄加上入面濃郁嘅湯汁,用筷子🥢夾起小籠包,入面嘅湯汁仲盪嚟盪去,好少小籠包有呢個效果!試過好多小籠包有啲皮太厚或者一夾就穿,漏曬啲湯汁出嚟😖◭排骨湯麵 $68可能大家會覺得$68一碗排骨湯麵貴左少少🤏但排骨其實好大塊,成塊面咁大塊,又好厚切炸得好香脆,麵質好爽口,可以配埋豆辨醬一齊食😋◭回鍋肉飯 $60依家有得食「客飯」既地方買少見少想搵間好食都唔容易正正好德來回鍋肉客飯都好有水準又好惹味好德來除咗食物質素不錯,店員們服務都非常好👍🏻咁啱去個日係落好大雨,一入到店內,侍應就俾個號碼我哋,幫我地Keep起啲遮,咁樣做非常方便食客,又唔會拎錯人地既遮!除咗呢個細心位,每次嚟好德來食飯,侍應招呼都好周到,非常殷勤服務食客!好德來係一間平民小店,但服務就有五星級酒店既水準,絕對值得支持嘅小店👍🏻👍🏻👍🏻

◭排骨湯麵 $68
可能大家會覺得$68一碗排骨湯麵貴左少少🤏
但排骨其實好大塊,成塊面咁大塊,又好厚切
炸得好香脆,麵質好爽口,可以配埋豆辨醬一齊食😋

◭回鍋肉飯 $60
依家有得食「客飯」既地方買少見少