2020-11-22 870 views
上星期同朋友一行四人享用大閘蟹任食套餐。限桌令下有得4人坐埋1枱聚餐十分難得呀!首上女仕們至期待的杏汁燉花膠,真材實料很滿意。之後每位半隻豉油皇乳鴿+黃金蝦球快速送上,真係打咭都嚟唔切!跟住首輪熱辣辣每位兩隻大閘蟹上枱令全枱美食鮮味爆滿,朋友開心話靜係享受氣氛都值滿分。蟹公蟹乸我哋都食過,部份爆糕爆到冇朋友。我哋加左4次order,每次約5分鐘就送上,質素都一樣夠熱夠新鮮。咁算回本啦卦!埋單時店主話個任食優惠做到12月初,因為近日訂枱實在太滿,已加開4:00 - 6:00pm場方便客人享用餐後預留時間行街和休息。未訂到枱的可以考慮呢個時段,咁又幾OK喎!