2022-04-09 108 views
睇openrice其他人推薦,所以一直想買黎試下。但覺得呢款麵包係一種飢餓銷售模式,非指定時間去買係買唔到,令人非常生厭。呢種要放雪櫃既野,根本唔需要出爐趁新鮮滾熱辣食lo~搞咩每種口味限制買一個,每個24蚊,共有2種口味,我同朋友都買左,四個麵包96蚊。dark chocolate呢款朋友就覺得無原味好食。我就覺得各有特色。價錢黎講,按麵包價加少少布甸咁既價格就覺得貴啦。蛋糕角度睇就ok既單從味道覺得值得一試,但因為飢餓銷售,所以本身印象較差,第一次特登去買黎試下,之後就唔會啦。成間鋪頭好有個人風格,員工偏串,無笑容。

成間鋪頭好有個人風格,員工偏串,無笑容。

布甸麵包
TakeAway