2011-05-29
我住開係天水圍,實在好少會去沙田,所以我前一日知去沙田,已經check 定有啲咩出名餐廳,我又知道沙主要餐廳都係沙田新城市廣場個邊,行行吓搵到triple o 所以我諗住試吓略有名氣嘅bc burger 同 fries。我同朋友大約2:00到,當lunch,同埋好似已經有下午茶,雖然有下午茶優惠,但係我都係想食套餐多啲。餐廳環境屬開放式,同翡翠拉麵小籠包,starbucks 等集團餐廳相鄰一去到counter 見到燈餐牌,已經毫不由儀點咗bc burger 餐,飲可樂個餐等咗約6分鐘,終於有得食,同一般快餐店唔同係唔駛企係度等餐,不過係可能少人先係..個包真係好味,好鍾意塊bacon 煎得好脆,又多生菜同蕃茄好juicy!而薯條非常大份,可能只係對我黎講..anyway不太油同鹹。但成個餐又咁大個包同薯條,真係有啲heavy!!overall,各方面都ok,起碼勝過m記!仲有我覺得包紙幾靚,係黑白格仔,讚!
overall,各方面都ok,起碼勝過m記!
仲有我覺得包紙幾靚,係黑白格仔,讚!