2017-09-28 459 views
家人推介的餐廳,見新店環境又ok咪試試。中午12點幾嚟到嘩人山人海,等位等左成個鐘終於入得。一入去感覺好舒服,只有一張餐牌選餐,就選了三款,餐湯美味香濃,最喜歡法包香脆,可惜沒有得外賣。香草燒雞沙津菜家人話雞肉唔干有肉汁,好大碟沙律菜可惜黑醋汁太多比較酸。啤酒脆漿炸魚配薯條,可惜脆漿太硬,只食左魚肉同沙律。蘑菇芝士水煮蛋味道較濃,食完成碟都比較飽滯。成個午餐最好味就係法式紅桑子班㦸蛋糕,食完後重外賣兩款回家,由於這款蛋糕極易溶化,加上天氣太熱,急步回家。可惜紙盒超薄同冇乾冰,15分鐘回到家蛋糕也溶了。建議餐廳改善包裝同方法確保食物品質,如果不是這款蛋糕要帶備冰箱或者冬天才買回家品嘗會好一點
。啤酒脆漿炸魚配薯條,可惜脆漿太硬
。成個午餐最好味就係法式紅桑子班㦸蛋糕
餐湯
香草燒雞配沙律
啤酒脆漿炸青衣魚柳、薯條,椰菜絲沙律
火腿蘑菇車打芝士奄列燒蕃茄
法式紅桑子班㦸蛋糕
Waiting Time
60 Minutes (Dine In)
Type of Meal
Lunch