2005-02-24 13 views
尋晚屋企無開飯, 黎食dinner。原本想試d新野, 但得三個人, 試唔到咁多。七點半order, 野食會三至四個字先會黎, 咁預左啦。先黎左個日式蟹籽沙律。無沙律醬既酸味, 攪到都唔似沙律o既。我地傾下偈, 八點一, 先至黎個pizza, 侍應話唔好意思, 頭先整錯左(所以咁耐)。係個蜜蜜豬柳芝脆批……我話, 下!? 我地叫厚批du wor。啊….咁我幫你跟跟, 我話, 咁咪又要等? 之後無幾耐, 個普通既厚批就黎喇, 但係唔係好熱既….. 不過呢個新既批, 又幾好味bor! 可能一般人會話淡d, 因為唔係咁多芝士…算罷。咁再催, 點解個pizza 黎左, 個瑞士雞翼都仲未黎? 佢對住walkie 講, 而家同我上個瑞士雞翼先, 跟住個雞翼好快就黎喇! 評下碟雞翼先, 有四隻($28), 好入味, 但好細隻, 無乜肉。基本上呢度裝修左, 坐得係舒服左, 侍應態度亦好好, 但唔係咁夠人手o羅!