2022-08-27 185 views
突然想食黑胡椒蟹 上網搵到呢間 點知中曬伏, 賣相係唔錯的,但味道真係無得呃人,真係好普通。魚露花甲:好失望  唔鮮甜  好似係急凍啤水出黎咁  醬汁味道同泰式相似 魚蛋喇沙:味道尚可  湯算合格  魚蛋無咩特別黑胡椒蟹:成晚最期待ge  胡椒蟹,  醬汁味道辛辣得黎  好香  但問題又來了  蟹無味  好失望  普通到唔普通ge  肉蟹但又唔算多肉  肉質不算梅  但唔知食緊咩  2分真係比面個醬汁 佢仲要收我$508 唔知憑咩麥皮蝦:真心講  佢炒麥皮真係好香,食落好香口  但個蝦係完全無味  一d  蝦味都無    如果唔係炒麥皮  碟野可以話無味  真係好可惜  未必係新鮮蝦 但未試過ge 可以試下環境算坐得舒服,輕食可以 但其他大菜 唔太建議,希望餐廳係用新鮮海鮮,總之我就無下次
突然想食黑胡椒蟹 上網搵到呢間

魚蛋喇沙:味道尚可  湯算合格  魚蛋無咩特別