2012-07-20
一直以來都聽到好多朋友講tony wong 好好食~ 我一直都冇試過, 所以真係唔知~又繈上回, 今日男朋友又係我收工之前黎公司搵我~ 仲帶左一盒tony wong 既蛋糕!! 好開心呀!!包裝是十級的漂亮喇~入面既蛋糕漂亮得好像藝術品呢~實在有點唔捨得食呀~~~雖然好唔捨得食.但我都好想試下呀~~~呢4件蛋糕入面~ 我最鐘意食果件就係芒果~~好甜好好味, 芒果十分大件, 入面既蛋糕唔會太甜~~ 很好~第二鐘意食就係朱古力~ 除左係自己鐘意食朱古力之外。Mousse 真係做得十分滑, 入口一的都唔漏~絕對會令你想食多幾個呀~當然, 其餘果兩個一的都唔差~拿破倫真係好靚...做舷好鬆脆..好好食~ 入面既紅莓好當造~ 好甜...另外果一件飯就硬左少少~ 有的似大型PUFF加左Cream, chocolate, 都好特別~~ 不過兩個人一次食4件真係有的多得濟~下次我再買會買2件就夠喇~~
包裝是十級的漂亮喇~
當然, 其餘果兩個一的都唔差~
不過兩個人一次食4件真係有的多得濟~
下次我再買會買2件就夠喇~~