2021-05-08 623 views
已經係第三次食呢間cafe, 會想不斷食既cafe😂😂😂黑芝麻latte $40個拉花係一如以往地靚,每次見到都會深深被佢吸引,影好多張相😍😍😍黑芝麻味好濃好香,濃到好似食緊芝麻糊咁,但又唔會好甜🤤🤤同埋個拉花飲到底都唔會毁🤪🤪朋友一開始仲話唔捨得飲🤣🤣紫薯latte $40咪睇佢咁淺色,其實佢個花一樣拉得好令,同埋店員話係因為冇加色素先咁既色,咁我寧願淺色啲了☺️睇落好淡,但其實好濃紫薯味,同埋口感好厚,呢杯野出面比較小有得叫,賣相又靚又好飲,可以不斷encore😄黑松露薯條 $62薯條份量都算多,黑松露好多好香,芝士好濃味,同黑松露配合得好好,但如果芝士醬可以淋得再大範圍啲會更加好(而家啲醬都倒晒落中間),所以而家好多薯條都係冇醬既。呢度既薯條夠粗,口感好好,再點埋啲醬好好食😙Salmon Eggs Benedict $78隻蛋有小小濃濃地?令到賣相冇咁好,但味道就好食既。一切開啲蛋就流晒出尼🤤🤤🤤連埋個包好好食,沙律菜就有小小苦松露忌廉雜菌闊條麵 $88呢個比起其他就比較普通😗😗要讚既係個麵好多雜菌,同埋啲汁都夠多,但我覺得個麵質比較硬😗餐廳環境好寧靜,我地坐邊位好似自成一角咁,冇
已經係第三次食呢間cafe, 會想不斷食既cafe😂😂😂

黑芝麻latte $40

紫薯latte $40

黑松露薯條 $62

Salmon Eggs Benedict $78

松露忌廉雜菌闊條麵 $88

餐廳環境好寧靜,我地坐邊位好似自成一角咁,冇人催我地走可以慢慢坐,同埋職員服務態度都好👍🏻仲要一提係餐廳而家做緊優惠消費滿$250 Payme可以減$30,所以就覺得好抵☺️☺️
2021-05-04
$139 (Dinner)
  • 芝士黑松露薯條
  • 黑芝麻拿鐵