2019-09-09 30 views
去完黃金高登買game走咗去附近呢一間 手製漢堡包店 支持下小店呢度只要加20蚊就可以升級套餐即時upgrade左!有皮薯條薯格沙律 加汽水.💟至尊漢堡餐係由雙層美國安格斯牛肉配芝士洋蔥蘑菇煎蛋煙肉淨係睇啲配菜已經覺得勁滿足嚟個包高度成座山咁 完全值回票價🙊個包有烤過脆脆地漢堡扒真心超好食 夠淋唔會煮得過熟勁juicy咬落去好多汁配埋咁多配料一齊食 勁滿足!!!😘麥當勞一個餐都四十幾蚊個包都冇呢度三分一咁大薯格好香好脆 kfc同佢畀完全冇得比因為即叫即炸 原來薯條都分好多個grade🤤💟和牛漢堡套餐澳洲和牛加洋蔥絲配芝士同芝麻沙律醬個包望落去同隔離至尊漢堡俾相對細好多但係用和牛漢堡黎比 只要85蚊呢個價錢就真係超值超值佢冇用啲好搶眼嘅醬因為係想畀你試下和牛嘅味道 油脂味重啲比安格斯牛更加滑🥶配埋脆洋蔥絲卜卜脆 味道好新鮮又驚喜!有皮薯條份量好多都係脆卜卜💟水牛城雞翼勁抵食38蚊有五隻大大隻水牛城汁味道好濃雞翼煮到好冧夠曬入味🤩.小店好細但人頭湧湧排咗好耐因為太肚餓所以選擇咗喺店外食幸好有啲生風唔算好熱建議應該擴充營業特別一提侍應哥哥態度勁好夠曬人情味 推薦.🎀Burgerman🎀深水埗
去完黃金高登買game
走咗去附近呢一間 手製漢堡包店 支持下小店
呢度只要加20蚊就可以升級套餐
即時upgrade左!
有皮薯條薯格沙律 加汽水
呢個價錢就真係超值超值
佢冇用啲好搶眼嘅醬
因為係想畀你試下和牛嘅味道 油脂味重啲
比安格斯牛更加滑🥶
配埋脆洋蔥絲卜卜脆 味道好新鮮又驚喜!
有皮薯條份量好多都係脆卜卜
💟水牛城雞翼