2022-12-20 549 views
係講呢間餐廳前想呻下,本身諗住食D2 place樓下個間日本野,因為冇book位既情況下係冇位既,但佢地啲職員態單真係極之差,所以就上左黎3樓呢間西餐,餐廳主打手工意粉pizza德州BBQ牛肉PIZZA $148(R)牛肉量都足而且醬料都好惹味,另外pizza如果想加多啲唔同食材係可以自選,而我地就加錢加多左芝士,但冇諗到佢係車打芝士唔係平時拉絲個隻🥲意式香腸配忌廉汁自家幼意粉💓 $128一開始個名唔算吸引,店家將意大利睇整碎成肉粒,好有咬力而腸仔本身已經有調味,配搭濃厚既忌廉汁同自家整既幼麵,幼身既意粉將每一條麵都掛滿汁燒封門柳12oz $248牛柳色表燒得焦香內裡保持到血紅色不錯,但牛柳本身肉質實,令到火喉既時間難控制,有小小overcook感覺松露薯條 $58 炸魷魚圈 $78小食叫左兩款唔同既炸物,正常水準,啲醬唔夠點店員都好好會幫你再fill忘記了店員推介的一款飲品🤣杯子很美就是了
德州BBQ牛肉PIZZA $148(R)

意式香腸配忌廉汁自家幼意粉💓 $128

燒封門柳12oz $248