2019-08-27 624 views
經朋友介紹黎到食飯,睇網上d介紹又幾吸引,加上咁啱有第2碗半價優惠,就今日滿心歡喜黎到,咁因為多左個小朋友食唔到魚生飯,就叫左個$65既熟飯比小朋友啦,咁食飯不嬲要照顧小朋友先,後先再叫魚生飯我地大人食,原先已問左一位員工係計魚生飯,之後再問果個鄉音亞姐話生熟飯都計,咁其實佢地講乜都得啦,2個員工既答案唔一樣,咁再落單時我地就話可唔可以分單,落單果個話可以,之後去到鄉音亞姐果到入單又話唔可以,仲話如果一個一個就同我地分,2個2個就唔比分,咁係咩道理。我地只不過想分開小朋友食果張單都唔得,連分枱都話唔得,一個魚生飯成百幾蚊至$298一個,熟飯只係$65一個,如果早知熟飯都計就唔叫$65個飯比小朋友食,最終失望唔食走左。