琴日同bf一週年諗住黎try下.168加一,,全間野都幾大.但好似得4個姐姐serve野.叫第一round己order左炒魷魚so,,點知等左個幾鐘先到.仲要吹左3.4次.吹第一次時佢問我有冇order?? 之後佢話要等3個字.過左3個字我地又order.waitress話我地己經叫左.再等.之後要等半個鐘先到? 哎.~ 叫左炸帶子.同凍肉鋪買到0既假帶子冇分別. chi身叫左帶子chi身..應該係新野黎.黎到好失望.超淋..唔新鮮.都冇預到會咁差.,d炒蜆8乘係穀-_-" ~ 3文魚chi身..哇..都唔知咩部位黎.叫左3round.全都都中間有舊灰色0既.我諗係骨位.起左骨.味道都算ok.但師父刀法有代改進.好似cut到正方形咁. 另外上野真係好慢好慢.吹幾次先黎一次.到叫沙律喇.d菜係暖的.我expect係凍的..總之難食! 係個烏冬面湯味幾好.但勁油.加左2條菜係面..勁似chinese style-_-" 唯一可以讚下係個慢魚芝士卷幾ok.炸蝦卷都叫左個幾鐘+叫左幾次先黎~本身影左好多相但手機過唔到file哎.~如果唔係可以比大家睇睇~ 另外送果支清酒似啤酒溝唔知咩酒咁..都唔算難飲0既..wasabi好辣..小心小心..waitress 服務一d ok一d唔ok..有一個4眼姐姐.都幾串.開頭黎左幾件sushi .以為唔係我叫.點知係我bf叫0既..問佢..e,,,我地有叫咩.?佢就咁隊張紙過黎比我睇証明我地有填..~ 完全冇服務可言.我覺得起碼都出句聲話係我地填..! anyway.我會prefer返去返對面食..仲好似化算d.起碼人地d service 欣勤d..唔係其視佢地.但真係要改善一下!
$185 (Dinner)