2022-07-04 165 views
來了幾次,一直忍。真係服務態度係米甘,我講左要兩柸水,一直話我只叫一柸,話我要佢行幾十次,浪費時間、一路行一路講。你可以講唔好意思,無,要自己攞,唔好埋怨。我係黎食野,唔係俾你發皮氣!地放左張單,你地個收銀姐姐唔記得俾送餐牌,只有單在檯,只叫你抹檯,你連人地張單都掉埋。唔緊要,跟你講,對唔住都無聲,一直話我無錯,痴線架。有大聲又埋怨,甘唔鐘意做,唔好做啦。無人埋佢,仲一路自己係到嘈!收銀錯漏百出,又吹人付款,搞到漏左用優惠卷,又話你付款前無講,如果要吹人付款,點解之前提過又唔出聲問?元洲商場既店以後都唔會去,都會話俾街房知你地幾有服務態度。仲要老是吹人付款,唔知係米有人想唔好用甘多優惠卷、唔俾用就唔好出,小家!完全不是服務客人,是趕客走!最初是外賣俾漏俾野,跟著收銀永遠吹人下單,搞到客人忙記用優惠卷、仲要講係你冇講,俾左錢用改唔到,我已給她影響過兩次,都忍,反正下次可用,但一而再,再而三,連送餐的都是這樣,是否我係你們的吹氣袋?這樣既食店,唔食也罷。提醒其他人,喜歡俾人出氣便去你們店買野食吧⋯⋯😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡