2021-04-24 341 views
話說下個月有大𝐩𝐫𝗼𝐣𝐞𝐜𝐭外,仲要迎接夏天來臨🏄🏽‍♀️係時候動起來減脂增肌,最重要就係攝取動植物嘅蛋白質,每日除咗飲𝐚𝐥𝗺𝗼𝐧𝐝 𝗺𝐢𝐥𝐤,蛋外,𝚅𝚒𝚎𝚗𝚗我都好中意飲豆腐花+豆漿..除咗九龍城之外,另一間係必定推介(如果大家中意濃豆香+入口滑就要留意啦)🙇🏽‍♀️🍼#豆漿 $𝟭𝟬 🍼入口好滑又濃濃嘅豆香,健康d無糖或者少糖都咁好味,做完運動+行山 𝚅𝚒𝚎𝚗𝚗都必備一支,即時補充返蛋白而增加肌肉💪🏼 平時早餐就中意用無糖豆漿另外 #豆腐花 $𝟴🍮𝚅𝚒𝚎𝚗𝚗平時就中意 #薑汁豆花,因為中意辣嘅人一定好中意食,熱辣辣+薑汁 𝐩𝐞𝐫𝐟𝐞𝐜𝐭 𝗺𝐚𝐭𝐜𝐡💕 另一推介就係 #花奶豆花 ,呢個搭搭令到豆花更加滑,仲一啖𝐬𝐢𝐫落喉嚨😍 小朋友實好中意食呢個,健康得嚟又唔太甜,好過食布甸咁高糖份🤫最緊要係 #香港製造 ,另外仲有自家腐乳賣(有辣/唔辣)📍 一豆花 (紅磡)🔖紅磡船澳街99號地舖

🍼#豆漿 $𝟭𝟬 🍼

另外 #豆腐花 $𝟴🍮

最緊要係 #香港製造 ,另外仲有自家腐乳賣(有辣/唔辣)

📍 一豆花 (紅磡)
🔖紅磡船澳街99號地舖
  • 花奶豆花