2023-03-10 51 views
今日同男朋友一齊放假 起身肚餓想食野唯有落街揾下有邊度岩食又有開門經過見到呢間酒吧D電視開晒 門口又有個小朋友派緊傳單 媽媽話裡面有早餐食接過傳單睇一睇 睇在小朋友份上 入去試下個小朋友真係好咁對住我地笑 心都融晒問過媽媽 可以影 佢又乖乖企o係度呢度D早餐都唔算貴唔夠食有得單點飲品Menu感覺都好吸引最後叫左個炸魚餐同雞扒餐 另外加左個薯條(突然想食😝)個餐有杯麥皮 暖暖個胃 都幾舒服甜甜地 幾好食平時我地唔會特登買麥皮食 不過今次感覺唔錯個餐黎度 感覺好豐盛 即刻有"食唔食得晒o既諗法" 好彩我唔係一個人講左主食先雞扒同炸魚都好高質雞扒好滑 好大塊 切埋食得好方便 個汁又好味 又唔會太鹹 食落個味好自然 唔似會口渴 後來問返 原來係自己煮的 好有心到炸魚 卜卜脆唔洗講 最驚喜係勁厚肉真係feel到食到魚 好有魚味 就算唔想食外面D脆 整走左 都仲食到塊魚扒 好開心配埋又係自己打o既醬 滿足多士煎到香香炒蛋好滑 調左味 我自己就覺得鹹左少少 但男朋友話好正 仲話要食埋我果份薯條都無失望 食得出係即叫即炸👍🏻👍🏻另外 加錢叫左杯熱朱古 力 好好味 濃濃朱古力
今日同男朋友一齊放假 起身肚餓想食野
唔夠食有得單點
飲品Menu感覺都好吸引

照燒汁雞扒早餐
炸魚早餐
最後叫左個炸魚餐同雞扒餐 另外加左個薯條(突然想食😝)
個餐有杯麥皮 暖暖個胃 都幾舒服

多士煎到香香
薯條都無失望 食得出係即叫即炸👍🏻👍🏻

熱朱古力
另外 加錢叫左杯熱朱古 力 好好味 濃濃朱古力
Other Info. : 原來而家做緊9折!! 就食物質素黎講 真係幾抵食 因為好多野食得出即整 就會等得耐少少 不過今次我地有小朋友陪 時間過得好開心 而且燈光比較暗 可能因為咁無咩人黎 人手唔太夠 睇返佢睇故事 得兩個人做 不過就唔收加一 我覺得可以理解 感覺好特別o既體驗
2023-03-06
$66.5 (Breakfast)
照燒汁雞扒早餐
炸魚早餐