2024-08-12 1920 views
好耐冇食過片皮鴨,朋友介紹海之戀入面間老掌櫃好抵食,是晚就去試下。八點來到都仲要等位,而且門口等外賣嘅人唔少,現場氣氛熱鬧。仔細看看,幾乎每台都有叫片皮鴨,似乎真係好受歡迎喎。⭐北京填鴨半隻我哋叫咗半隻試試,賣相唔錯,份鴨有皮有肉,視乎喜好食邊款啦。配菜仲有青瓜同大蔥,付上嘅海鮮醬調味亦都唔錯,麼麼皮話大約有20張,但係我食落覺得唔止呢個數,哈哈,好似包極都仲有咁喎。⭐鴨兩食茄子炒我哋揀咗鴨二食,個鴨架攞咗嚟炒茄子,上枱時意外地大碟,而且鴨架上的鴨肉都好嫩滑,用咗甜麵醬去炒,又香又甜幾啱送飯喎。⭐白飯白飯係勁大碗😆一人一個飯,再加埋食左咁多麼麼皮,超飽呀。食飽飽飲返杯熱茶去膩,爽呀👍

⭐北京填鴨半隻
⭐鴨兩食茄子炒
⭐白飯
白飯係勁大碗😆一人一個飯,再加埋食左咁多麼麼皮,超飽呀。
食飽飽飲返杯熱茶去膩,爽呀👍
2024-08-05
Waiting Time
5 Minutes (Dine In)
$150 (Dinner)