2022-01-07 910 views
元旦同老公去呢個商場睇戲,諗唔到食咩見呢間餐廳食評唔錯諗住試吓,點知完全中伏🤬首先訂枱嘅時候餐廳話會安排我哋坐出面。去到又話出面無謂要我哋坐室內咁都算啦,嗰啲菲律賓嘅侍應好明顯對外國人特別熱情。派Happy New Year頭飾左右隔離都有派。就唔派俾我哋。我差啲唔記得自己喺香港食緊飯以為自己已經去咗外國做二等公民講返食物,頭盤先黎個魷魚平平無奇唔明點解會成二百幾跟住主菜Parma hem pizza, 餅底極厚粉以為食緊印度薄餅主菜龍蝦意粉,意粉簡直主不知所謂完全over cook。成為三百幾埋單嗰陣嗰個侍應繼續口黑面黑多謝都冇句唔知以為係佢俾錢我唔係我比緊錢如果想考下自己EQ同埋忍耐力呢間餐廳簡直係不二之選

講返食物,頭盤先黎個魷魚平平無奇唔明點解會成二百幾

如果想考下自己EQ同埋忍耐力呢間餐廳簡直係不二之選

冷盤魷魚