2008-08-11 14 views
很久以前從店外看到近門口的坐位, 看來頗舒適, 而且在又一城, 令我對這家店有一點期望. 某週六, 為著一嚐心願, 雖然有很多人在門外等候, 我與家人亦乖乖等了45分鐘, 終於有位了. 我們被帶到內廰, oh! 好失望, 同近門口area的格局完全兩樣.第一, 樓底矮, 第二, d枱密麻麻, 第三, 環境嘈吵不堪. 差點以為入了大排檔!真的想馬上離開, 但因為爸媽兩位老人家已等位等了那麼久, 於是便無奈坐了下來.等收拾同開枱, 要叫幾次. 之後點了幾個點心, 打算隨便吃一點快快埋單轉去其他地方醫肚.好不容易, 吃過了點心, 我己忘記吃了什麼和是什麼味道了, 反正己沒有mood和期望. 草草吃過了便叫埋單. 又是一輪等待, 伙計終於過來了. 他對我說, 用我的card "look" 了另一枱的單! 咁都不得止, 仲要我"吩咐" 佢先識俾返張visa cancel 單我!! oh my god! 呢間係乜來架! 茶錢, 價錢絕對唔平, 又位於又一城, 點解會俾d咁既服務架!!打死我都唔會再有下次! 簡直係貼錢買難受!

醫肚.

打死我都唔會再有下次! 簡直係貼錢買難受!