(Non-member)
2008-10-14 6 views
我好認同以下有幾位既講法! 呢間野簡直就離曬大譜! 話說果日9/30...我7點幾去到, 都已經幾多人下, 咁果度D人分左個爐俾我地之後, 就俾左幾張足夠人頭坐既無得"挨"既櫈我地。咁我地試下問下有冇D有得"挨"既櫈啦, 因為張張枱都係坐緊果D櫈, 點知果度D人好似當我地乞衣咁話得一張俾我地因為今晚好多人! 點知, 過左一陣就俾我見到o岩o岩黎既隔離枱既就全部都係D有得 "挨"既櫈!!!!!! 我地真係引唔住再問, 佢話因為我地個爐阻住人wo!!! 都唔知咩道理黎!跟住D食物喇...以下有幾位都叫好oY, 有蕃薯食到, 我果日連呢D最平既野食都冇!!!!! 仲要D野食係要搶lor!!! 我一去到諗住去拎野食, 果2個兜係冇曬野食! 問果度D人, 就成日話一陣有, 一陣有...大佬呀, 我黎俾錢燒野食, 唔係坐向度燒炭GA!好啦, 等左好耐諗住終於有野出啦, 點知所有人都即係衝曬出去...搶囉! 食任食要食到搶wo! 之後仲好笑, 唔駛你地D人搶喇, 係逐個排隊拎, 跟住有個人睇住你地D人拎幾多! 咁一係就唔好做任食啦!!!!大家真係記住唔好再去呢間野呀!!!!!!!
我好認同以下有幾位既講法!
呢間野簡直就離曬大譜!

大家真係記住唔好再去呢間野呀!!!!!!!