2018-03-12 252 views
尖東有啲難搵輕食,今日就嚟試下呢間靚靚車仔麵吧! 好耐冇食過呢啲細細粒嘅魚蛋,覺得好懷舊,用料好真,唔係成粒粉。牛腩都唔錯喎,竟然可以做到牛腩麵檔咁林,咁香。 呢度嘅車仔麵矜貴在配送你紅棗雪耳南北杏茶😚。食完佢個面麵都覺得唔錯,於是再買咗個九轉炸豬大腸,話係秘製汁,原來係一個酸酸哋嘅汁加入芫茜同埋一啲炸茄子墊底,真係好唔錯喎😋同平時嘅甜醬芥辣豉油完成唔同食法,好有創意!價錢都唔平,位置問題吧!但都覺會再食。間小店要求都好高吓! 有個牌竟然寫住飲用水係用3m 漸進式粒子分離淨水系統; 茶又有好多唔同滋潤嘅茶畀你去揀 ,例如山楂落神茶,菊花杞子茶; 小食仲有黑松露煎蛋、鹿兒島豬軟骨等等。

價錢都唔平,位置問題吧!但都覺會再食。