之前已經食過幾次唐宮小聚,唔同分店亦都食過,不過次次都係晏晝飲茶,今次係第一次喺度食晚餐😁 一行二人,放工想食中菜,又諗唔到有咩出色嘅中菜食,而之前喺度飲過茶都幾滿意,咁就不如試吓晚飯啦😛 我哋兩個人order咗5樣嘢食,又眼闊肚窄咗😂🙈 肉鬆抓餅🌮 $49熱辣辣食幾好味,餅皮偏軟身,唔使好用力咬都咬得開,肉鬆加蔥簡單美味,不過手抓餅都係要配埋芝士同蛋先至最好味,如果有就好了😝 紅油抄手🥟 $59呢碟紅油抄手份量都多,不過每一粒都比較細粒,但咁樣仲好,一口就食到,調味亦唔錯,如果再辣啲就好啦。 煸四季豆🥗 89有家的味道😂😂 同媽媽煮的四季豆有得揮!調味很好,豬肉碎又夠多,撈飯好好味😋😋😋 水煮魚春卷🫔 $59好有創意!之前已經食過,我哋好鍾意食,辣辣地好開胃,春卷炸得夠脆口👍🏻👍🏻👍🏻 蠟味煲仔飯🍚 $79原價$89,堂食減$10!二人份量剛剛好,蠟味味道一般,條辣腸太咸😖 我最鍾意食潤腸,不過佢條潤腸無論口感定味道都係好一般。飯算香且夠入味,唔加甜豉油都OK。 員工服務態度OK,不過執位執得好慢,明明入面好多位都要等15分鐘,可能人手唔夠??🙈🙈 店舖較大,尚算闊落,坐得舒適,茶位

肉鬆抓餅🌮 $49

水煮魚春卷🫔 $59
水煮魚春卷

蠟味煲仔飯🍚 $79
臘味煲仔飯

員工服務態度OK,不過執位執得好慢,明明入面好多位都要等15分鐘,可能人手唔夠??🙈🙈 店舖較大,尚算闊落,坐得舒適,茶位$10一位,會員減$50,埋單連service charge total $353,還好吧,好似都係飲茶好啲😂
2022-07-06
Waiting Time
15 Minutes (Dine In)
$176.5 (Dinner)
肉鬆抓餅
紅油抄手